Todays's Zaman ilmoittaa, että Turkin joukot ovat ylittäneet Irakin rajan. Juttu löytyy tästä:

http://www.todayszaman.com/tz-web/detaylar.do?load=detay&link=107995

Uutinen ei ole kovin luotettava, koska sitä ei löydy muualta. Sen sijaan netin kurdi- ja turkkilaisilla sivustoilta löytyy viime päiviltä paljon juttuja Turkin hyökkäyshalusta ja siitä, kuinka Kurdistanin  aluehallinto ei hyväksy sitä. Linkkejä löytyy Sahmaran-blogistani. Katsokaa vaikka tätä eläkkeellä olevan yhdysvaltalaisen kenraalin Richard Myersin lausuntoa The New Anatolian -lehdessä toissapäivänä:

Asked on the possibility of a military operation against PKK in northern Iraq by Turkey, Myers said that the forces of the Turkish and the U.S. armies may confront one another.
 
"Such a possibility that has also occurred at past makes me anxious. If Turkey raises an cross-border operation, that would be a ominous ciscumstance," Myers said, referring to the Sulaymaniya sack case
.

Eläkkeellä olevien kenraalien lausunnot ovat usein olleet kiinnostavampia kuin vielä virassa olevien. Juttu löytyy kokonaisuudessaan tästä:

http://www.kurdish-info.net/modules.php?name=News&file=article&sid=6848

Turkissa on tulossa hektinen viikko, sillä presidenttiehdokkaiden nimet pitäisi julkistaa ensi maanantaina 16.4.2007. Enpä ihmettelisi, jos maassa sattuisi pieni sisä- tai ulkopoliittinen kriisi, jolla armeija voisi estää AKP:n ehdokkaan pääsyn presidentin palatsiin.