818448.jpg

Olen edelleen Tukholmassa, joten viime aikoina en ole ehtinyt kirjoittaa postauksia, vaikka kerrottavaa olisi - kirjan verran. Olen niin vanhanaikainen ihminen, että kirjoitan mieluummin kirjoja kuin blogipostauksia.

Tukholma on tosi värikäs monikulttuurinen kaupunki, mutta tänään on ollut pilvinen päivä, joten kuvaaminen ei ole sujunut. Täällä on trooppisen lämmintä ja kosteaa, mutta kumman pimeää keskellä päivää, kuten kuvasta näkyy.

Uutiset Turkin ja Kurdistanin autonomisen alueen väleistä vaihtelevat, enkä ole oikein perillä mitä Al Malikin vierailusta Ankarassa on seurannut. En ole viime aikoina roikkunut päivittäin tuntikausia netissä, eikä Dagens Nyheter näytä seuraavan tilannetta. Asia Times onlinessä on mielenkiintoinen artikkeli, jonka on kirjoittanut Intian entinen Turkin suurlähettiläs Bhadrakumar. Hänen jutuissaan on ollut aikaisemminkin teräviä havaintoja.

Yleensä seuraan netistä kurdien tapahtumia perusteellisesti pysyäkseni ajan tasalla, mutta kyllä tällainen internetistä irrottautuminenkin on joskus terveellistä!