Laskurin mukaan tässä Kurdistan-blogissa on edelleen lähes yhtä paljon kävijöitä kuin aikaisemmin. Esimerkiksi toissapäivänä (mistä tuorein luku on) täällä käytiin 79 koneelta.

Uusi nettipäiväkirjani on blogspotissa. Käsittelen myös kurdeihin liittyviä asioita siellä. Osoite löytyy edellisestä postauksestani, joka on heti tämän alapuolella. Tarkoitukseni on kirjoittaa kurdeista pääasiassa englanninkieliseen Sahmaran-blogiin, ja suomenkieliseen nettipäiväkirjaan kirjoitan myös muista asioista. Nimittäin jos on aikaa, viime aikoina ei ole ollut. Yritän kirjoittaa kumpaakin blogiin kerran tai pari kertaa viikossa.

Käsityöblogin avaaminen on edistynyt sen verran, että perustin sille pohjan ja varasin nimen: MOSAIC KNIT. Postauksia en ole ehtinyt tehdä sinne, enkä ehdikään ihan lähiaikoina. Halusin kuitenkin varata nimen käyttööni ennen kuin joku muu ottaa hyvän nimen omaan blogiinsa. Näin kävi nettipäiväkirjan kanssa. Tarkoitukseni oli laittaa sen nimeksi koivunen.blogspot. Nimi olikin aiemmin vapaana. Sitten kun pitkän suunnittelun jälkeen aloin perustaa uutta blogia, niin joku toinen Koivunen oli juuri laittanut sen oman bloginsa nimeksi ja kertoo nyt blogissaan biletyksestään Lontoossa.