Newroz sujui Vanissa upeasti, juhlassa oli kymmeniä tuhansia ihmisiä. Puitteet olivat upeat: juhla järjestettiin Vanin linnakallion juurella, toisella puolella oli lumihuippuisia vuoria, toisella puolella turkoosina kimalteleva Van-järvi. Aurinko paistoi kirkkaasti - niin kirkkaasti, että olen polttanut naamani pahasti, sillä aurinkorasva unohtui kotiin.

Lähden parin tunnin kuluttua Istanbuliin, ja huomenna Suomeen. En haluaisi olla Istanbulissa yötä, sillä siellä on aina kauheat liikenneruuhkat ja matkustamiseen menee tolkuttomasti aikaa. Mutta minkäs teet kun täältä ei ole aamulentoa Istanbuliin. Menen Suomeen Malevin iltapäivälennolla. Toinen vaihtoehto olisi mennä KLM:n aamulennolla, joka lähtee Istanbulista klo 05.25. Se tarkoittaa sitä että pitää mennä iltayöstä kentälle ja odottaa siellä ja yrittää pysyä hereillä ja vahtia tavaroita, sillä lähtöselvitys alkaa vasta kolmelta....

Opettelen Suomessa laittamaan tähän kuvia ja kerron Turkista tulevia kuulumisia. ja seuraavalta matkalta jatkan taas nettipäiväkirjaa.

Tänään sähkö on ollut poikki melkein koko aamun (eilen sähkökatkot olivat lyhyitä mutta Turkcellin kännykkäverkko ei toiminut) joten olen tyytyväinen kun pystyin kirjoittamaan näin paljon blogiini.