AAMU LUMISATEEN JÄLKEEN

20.3.06 Vanissa oli näin paljon lunta, edellisenä iltana sitä ei ollut ollenkaan.

56769.jpg

 

KERROSTALON RAPPUKÄYTÄVÄ

Tässä on Vanissa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävä. Lattia on tietenkin marmoria. Se on Itä-Turkissa edullinen paikallinen materiaali, päinvastoin kuin esimerkiksi puu, joka on todella kallista.

56767.jpg

 

EDREMIT

Edremit on pieni kaupunki kahdenkymmenen kilometrin päässä Vanista. Kesällä se on suosittu rantalomapaikka. Lähdin retkelle Edremitiin päästäkseni hetkeksi pois Vanin hälinästä. Retki oli onnistunut. Rannalla oli rauhallista ja siellä oli samanlainen kohina kuin meren rannalla. En nähnyt yhtään vapaana jolkottelevaa koiraa. Paluumatkan tunnelmaa häiritsi hieman poliisien tarkastuspisteet, joissa ratsattiin henkilöautoja. Normaalisti niitä ei ole Vanin ja Edremitin välillä, mutta seuraavana päivänä oleva newroz ilmeisesti lisäsi valvontaa.

56729.jpg 

Laitan valokuvia lisää lähipäivinä (viimeistään viikon kuluessa), samoin linkkejä siitä mistä löytyy kirjoittamiani juttuja kurdeista. Yritän päivittää blogia Suomessa ollessani ainakin kerran viikossa, matkalla mahdollisimman usein. Ja nythän osaan laittaa tänne kuvia myös Turkissa!