Syyskuun Voimassa on kirjoittamani kolumni, se löytyy tästä:

http://www.voima.fi/content/view/full/1776

8. syyskuuta ilmestyneessä Seurassa (numero 36, sen kannessa hymyilee Katri-Helena) on juttu Turkin tilanteesta otsikolla "Ruutitynnyri Euroopan reunalla". Voisin todeta kuten eräs kaimani, jolla on sama lempinimi kuin minulla ja oma show torstaisin nelosella: siinä haastatellaan minua.

Myös juuri ilmestyneessä Ydin-lehdessä on kaksi kirjoittamaani juttua, toinen käsittelee Turkin EU-neuvotteluja kurdien kannalta, toisessa arvioin Mahmood Mamdanin kirjaa "Kylmä sota ja terrorin juuret".

Turkin EU-jäsenyyttä olen käsitellyt myös Gündemissä (Turkissa) 18.9.06 ilmestyneessä kolumnissa. Koska Gündemiä ei voi lähteä hakemaan lähimmältä R-kioskilta, laitan kolumnin tähän kokonaisuudessaan sekä englanniksi että turkiksi. Turkinkielisessä versiossa on vähän teknisiä ongelmia, e-mailina saamassani tekstissä turkkilaiset kirjaimet (joita siellä on muutamia, useimmat kirjaimet ovat latinalaisia) tulostuvat kummana mössönä. Teksti tulee blogiin kun selvitän tämän pienen ongelman. Tekniset taitoni kehittyvät koko ajan, eilen poistin koneestani jopa viruksen. Tarvitsi soittaa vain kolme kertaa F-secureen, siellä oli ystävällistä ja kärsivällistä väkeä luurin toisessa päässä.