380347.jpg

Englanninkielisen blogini osoite on 

http://sahmaran.blogspot.com

Laitan sinne käännökset Gulanin kolumneista, joista uusin ilmestyi eilen, sen aiheena on Suomen kielipolitiikka. Maahantulokieltoani Turkkiin käsittelen Sahmaranissa. Turkin ulkoministeriö ei ole vielä antanut vastausta noottiin.

Saa nähdä kuinka tämä kahteen blogiin kirjoittaminen sujuu, kun aika ei tahdo riittää oikein yhteenkään blogiin. Tähän suomenkieliseen blogiin laitan jatkossakin linkkejä suomenkielisiin lehtijuttuihin ja yritän ehtiä kertoa muistakin asioista kuin kurdeista. Olen vielä viikon töissä asunnottomien sosiaalitoimistossa Helsingissä. Ehkä sitten on enemmän aikaa kirjoittaa blogiin, kun työ päättyy. Tai viimeistään sitten kun saan seuraavan kirjani käsikirjoituksen kustannustoimittajalle....

Ja tietenkin kirjoitan tänne matkapäiväkirjoja Vanista sitten kun matkustan taas Turkkiin.

Juuri ilmestyneessä helmikuun Voimassa on Toisinajattelijan kolumnina kirjoitukseni otsikolla "Porttikiellon saaneiden kerho". Lehden lyhyissä uutisissa kerrotaan siitä, kuinka kurdit käyttävät satelliittiteknologiaa. Jutut löytyvät myös Voiman nettisivuilta:

http://www.voima.fi

Muitakin juttuja on ilmestymässä. Kosmopolis numero 3/2006 on juuri painossa, ja siinä on 19 sivun mittainen artikkelini Turkin EU-neuvotteluista kurdien kannalta. Siitä löytynee vastaukset Tuomiojan kirjeen synnyttämään keskusteluun blogissani. Muistutan artikkelista vielä kun lehti on tullut painosta. Kosmopolista julkaisee Suomen rauhantutkimusyhdistys.

Muita viime aikojen tärkeitä kuulumisia on se, että minut on valittu Suomen PENin Turkki-koordinaattoriksi. Suomen PENin nettisivut ovat tässä:

http://www.suomenpen.fi