Edellisestä postauksestani on kulunut jo yli viikko... aika kuluu tosi nopeasti. Mitä olen tehnyt? Olen sairastunut flunssaan ja parantunut siitä, nostanut perunat, ollut pari päivää lisää töissä asunnottomien sosiaalitoimistossa, vaikka töiden piti jo loppua....

Vaikka en ole kirjoittanut tähän suomenkieliseen blogiin, niin Sahmaran-blogiini olen laittanut pari postausta tänä aikana. Laitoin sinne mm. neljän Belgiassa toimivan järjestön vetoomuksen Turkin sotilasvallankaappauksen vuosipäivänä. Tekstistä löytyy tarkkoja tietoja 12.9.1980 tapahtumista ja niiden seurauksista, esimerkiksi lukuja siitä paljonko ihmisiä pidätettiin ja teloitettiin ja kuinka monta tonnia kirjoja poltettiin. Myös YÖK-systeemi on tämän päivän perintöä.

Serhildan -kirjan taitto on loppusuoralla, se menee ehkä jo ensi viikolla painoon. Kirjoissa tulee kai aina jotain yllättäviä ongelmia. Tämän kirjan kanssa kävi niin, että kuvavalinnat menivät osittain uusiksi, koska osassa Turkista saamistani kuvista oli niin alhainen resoluutio, ettei niitä voinut käyttää. Mutta nyt kaikki kuvat on valittu. Kirjan kansikin on ollut useita viikkoja valmiina, mutta koska LIKE ei ole laittanut sitä mainokseensa, en minäkään sitä vielä julkista - en voikaan tehdä sitä, koska minulla on kansi vain mustavalkoisena kopiona.