344300.jpg

Laskurin mukaan blogissani käydään päivittäin 60-90 koneelta, vaikka en ole jaksanut viime aikoina tänne juuri mitään kirjoitella. Tai siis ehtinyt. Kiitos kiinnostuksesta!

Olen avaamassa uutta kurdiaiheista blogia blogspotiin, jossa Sahmaran-bloginikin on. Kuten olen tainnut pari kertaa mainita, en rakasta yhtään tekniikkaa. Tuntuu siltä, että jos on kaksi blogia, ne kannattaisi olla samassa järjestelmässä. Senkin opettelussa on ihan tarpeeksi hommaa.... Blogspotiin on helpompi laittaa linkkejä kuin vuodatus.netiin. Ja tässähän postauksilla ei voi olla kuin yksi kategoria, eikä sitä voi muuttaa jälkikäteen, vaikka mieli tekisi. Kun postauksia on useita kymmeniä, ne pitäisi voida luokitella paremmin. Esimerksi kategoria "Turkin tilanne" on aivan liian laaja. - Kun tietää pian avaavansa uuden blogin, tähän vanhaan ei enää oikein jaksa panostaa.

Avasin jo yhden uuden blogin, jossa meni tosi paljon aikaa, kun piti kokeilla eri tyylejä ja värejä sen ulkoasussa. Nimi kertoo siitä tarpeeksi, se ei lisäesittelyjä kaipaa. Se löytyy tästä. Blogi on aivan alkuvaiheessa, en ole ehtinyt tehdä oikean sivun listoja ollenkaan. Kun niitä lisää, uusin ryhmä tulee aina ylimmäksi, siksi pitää olla selkeä suunnitelma mitä kaikkea sinne haluaa.

Serhildan-kirjani on nyt painovalmis, viimeisetkin lisätyöpäivät assossa tehty, perunat nostettu ja muukin velvollisuudet alkavat helpottaa, joten jatkossa kirjoitan taas perusteellisempia postauksia kuin näitä "olen hengissä" -postauksia. Sillä tärkeitä asioita on kyllä vaikka kuinka paljon. Turkista kuuluu myös hyviä uutisia kuten uuden perustuslain valmistelu.

Laitan tietysti ilmoituksen tähän blogiin, kun saan avattua uuden blogin kurdeista.

Viime aikoina olen lukenut niin paljon kutomisblogeja, että kaivoin kaapeista villalankani. Punnitsinkin ne elektronisella keittiövaa'alla (jonka ostin vuosia sitten alkaessani värjätä kankaita, siinä touhussa tarvitaan todella tarkkaa vaakaa) . Luin nimittäin yhtä listaa, jossa kutomis-addiktit olivat punninneet omia lankavarastojaan. Minun kaapeistani löytyi yllättävän paljon lankaa, kahdeksan ja puoli kiloa. Löytyi myös useita keskeneräisiä villatakkeja ym. Mutta ei tämä mitään, monilla kutomisblogien pitäjillä oli lankaa kotona 40 kiloa, eräällä oli yli sata kiloa....

Kun pääsen vauhtiin uusien blogien perustamisessa, niin ehkä perustan myös kutomisblogin....